Solvingin valmistamat räätälöidyt, pyörillä kulkevat trukit on suunniteltu erityisesti raskaiden taakkojen käsittelyyn. Laitteet on varustettu itsestään tasoittuvilla akseleilla, jotta kuorma jakautuu aina tasaisesti pyörien välillä ja ne pysyvät koko ajan kontaktissa lattiaan.

Radio controlled trolley for heavy loads

Pyörillä varustettuja trukkeja käytetään raskaiden kuormien siirtämiseen sekä sisä- että ulkotiloissa tuotanto- ja offshore-teollisuudessa.

Ajettavat trukit, manuaalikäyttötrukit, kauko-ohjatut trukit ja automaattitrukit ovat kaikki esimerkkejä pyörillä kulkevista tuotteistamme. Valikoimaamme kuuluu myös mm. offshore- ja kemianteollisuuteen kehitettyjä pyörillä varustettuja Ex-luokiteltuja trukkeja. Pyörällisiä tuotteitamme voidaan myös täydentää lisälaitteilla.

MILLOIN PYÖRILLÄ VARUSTETUT TRUKIT OVAT SOPIVIN VAIHTOEHTO?

Suosittelemme pyörillä varustettujen vaunujen käyttöä silloin, kun

  • Siirtomatkat ovat pitkiä
  • Lattian laatu vaihtelee
  • Lasteja käsitellään puhdastiloissa

PYÖRILLÄ VARUSTETUT TRUKIT OFFSHORE-KÄYTTÖÖN

Valikoimassamme on erilaisia kuormankäsittelyjärjestelmiä, jotka soveltuvat kaikenlaisten materiaalien siirtoihin offshore-teollisuudessa. Järjestelmiä on saatavilla sekä vakioratkaisuina että asiakkaan tarpeisiin räätälöityinä.

Offshore-vaunumme on kehitetty nimenomaan offshore-teollisuuden vaatimusten mukaisiksi. Nämä raskaat trukit ovat joko pneumaattisia tai akkukäyttöisiä.

DSC 0014W4

DSC 1471W2

DSC 1477W2

 

Pneumaattiset trukit soveltuvat käytettäväksi EX-ympäristössä ATEX-säädöksissä määritellyissä tilaluokissa 1 ja 2, ja niitä käytetään pääosin kookkaiden ja raskaiden komponenttien vaihtamiseen huoltotöiden yhteydessä. Trukit ovat täysin pneumaattisia ja vaunun ympärillä on kipinöinnin estävä kumisuoja, mikä takaa turvallisen käytön Ex-tiloissa. Vakiovaunutyyppi on suunniteltu 1–10 tonnin lasteille. Trukkeja, joiden kantokapasiteetti nousee aina 20 tonniin saakka, on tilattavissa erikseen.

Akkukäyttöisillä trukeilla on ATEX-tilaluokan 2 hyväksyntä kategoriassa 3 G IIB T3. Vaunun sähkömoottorit tuottavat sekä käyttövoiman että ohjaukseen tarvittavan energian. Akkukäyttöinen trukkimme on vakiotuote, jonka kantokapasiteetti on aina 12 tonniin saakka.

Molempien trukkityyppien pinnat on joko käsitelty NORSOK-standardin mukaisin pinnoittein tai kuumasinkittämällä, ja lastia vasten jäävä pinta on peitetty puulla. Vaunut on varustettu seisontajarrulla, ja nopeudensäädin takaa kuorman turvallisen ajamisen sekä eteen- että taaksepäin. Laitteet on varustettu itsestään tasoittuvilla akseleilla, jotta kuorma jakautuu aina tasaisesti pyörien välillä ja ne pysyvät koko ajan kontaktissa lattiaan. Hyvin raskaiden taakkojen käsittelemiseksi vaunut voidaan varustaa kauko-ohjaimella.

Solving on sertifioitu toimittaja öljy- ja kaasuteollisuudelle Norjassa ja Tanskassa (Achilles Joint Qualification System, JQS) sekä FPAL-rekisteröity toimittaja Euroopan öljy- ja kaasuteollisuudelle.

achilles logon

 

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä myyntitiimiimme, jos sinulla on kysyttävää pyörillä varustetuista trukeistamme tai offshore-ympäristöihin tarkoitetuista raskaammista vaunuista.

myyntitiimin yhteystiedot

Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen ja tiimimme ottaa sinuun yhteyttä.

yhteydenottolomake