Siirtojärjestelmät

MLS 4 1200

Solvingin siirtosarjoja ilmatyynyillä käytetään pääasiassa erilaisten painavien kuormien tilapäisiin kuljetuksiin, kuten esimerkiksi suurten koneiden siirtoihin. Siirtosarjat soveltuvat näin ollen satunnaisiin siirtoihin, kun taas Solvingin ilmatyynytrukit on suunniteltu raskaiden taakkojen säännöllisempiin kuljetuksiin.

Solvingin ilmatyynysiirtosarjat

✔ Helppokäyttöisiä

✔ Niillä voi siirtää jopa 360 tonnia painavia kuormia

✔ Saatavilla 4 tai 6 kpl:n sarjoina

Satunnaisiin siirtoihin, esimerkiksi koneiden siirtoon tuotantotiloihin tai -tiloista, voi joko vuokrata tai ostaa siirtosarjan ilmatyynyillä. Mikäli siirtosarjaa tarvitaan useampaan käyttötilaisuuteen, suosittelemme sen ostamista.

TEHOKASTA RASKAITTEN KUORMIEN SIIRTOA ILMATYYNYILLÄ

Solvingin siirtosarja sopii muutamasta tuhannesta kilosta jopa 360 tonnia painavien kuormien siirtoihin. Siirtojärjestelmä kuormineen ”kelluu” miltei kitkattomasti ohuen ilmakerroksen varassa.

Siirtosarjan tyypillisiä käyttötarkoituksia ovat: uusien koneiden siirtäminen tuotantotiloihin, vanhojen koneiden siirtäminen ulos tuotantotiloista, tuotantolaitteiden siirtäminen tehtaissa, veneiden siirtäminen huollon tai tuotannon yhteydessä sekä konttien siirtäminen.

Solvingin siirtosarjoilla voidaan siirtää raskaita ja isoja kuormia kustannustehokkaasti. Ne on helppo ottaa käyttöön ja samaa siirtosarjaa voidaan käyttää erilaisten kuormien siirtämiseen kaikkiin vaakatasosuuntiin, myös ahtaissa tiloissa. Siirtosarjat eivät vaadi paljon huoltoa, eivätkä kuluta lattiapintaa.

NÄIN KÄYTÄT SIIRTOSARJOJA

Tavallisesti kookkaan ja raskaan taakan siirtoon käytetään neljää tai kuutta ilmatyynymoduulia, mutta stabiili siirtäminen vaatii vähintään kolme moduulia. Moduulit sijoitetaan kuorman alle mahdollisimman etäälle toisistaan siten, että kuorman paino jakautuu tasaisesti niiden kesken. Ilmatyynymoduulit liitetään ohjauslaatikkoon, joka kytketään ilmansyöttöön. Ilmanpainetta lisätään ohjauslaatikon paineensäätimillä vähän kerrallaan, kunnes moduulit nostavat kuorman. Jokaisen moduulin alle syntyy ohut ilmafilmi, jonka varassa kuorma ”kelluu” lähes kitkatta, jolloin se on helppo siirtää ja paikoittaa.

MITÄ SIIRTOSARJAAN KUULUU?

Moduulisiirtosarja on täydellinen ratkaisu raskaiden kuormien kuten suurten koneiden siirtoihin. Sarja sisältää:

  • Neljä tai kuusi Ilmatyynymoduulia
  • Ilmansyöttöletkut pikaliittimineen
  • Ohjauslaatikon, jossa paineensäätimet ja -mittarit kullekin ilmatyynylle, syöttöpaineen mittarin ja muovituet
  • Ilmansyöttöletkun sulkuventtiileineen
  • Säilytyslaatikko, käyttöohjeet

air bearing modules brochure

Haluatko vuokrata tai ostaa siirtosarjan?

Ota yhteyttä saadaksesi lisää tietoa.

Vuokraa Osta

ILMATYYNYMODUULIEN KÄYTÖN VAATIMUKSET

Ilmansyöttö

Siirtosarja käyttää paineilmaa painavien koneiden tai erilaisten kuormien siirtämiseen. Tilapäissiirtoja varten voi käyttää tehtaan normaalia paineilmaverkkoa tai siirrettävää kompressoria. Alla oleva kaavio näyttää yleisen ilmankulutuksen verrattuna kuorman painoon, edellyttäen että lattia on hyvä. Huonompi lattia lisää Ilmankulutusta.

Siirtojärjestelmän ilmankulutus

Lattiavaatimukset

Lattian laadulla on merkittävä vaikutus ilmankulutukseen ja vetovoiman tarpeeseen. Sileä ja tiivis alusta ilman tasoeroja takaa parhaan toiminnan. Lue ilmatyynyjärjestelmien lattiavaatimuksemme täältä.

Vetovoiman tarvetta kuorman siirtämiseksi

Kuorman siirtämiseen vaaditaan hyvin vähän voimaa, koska se ”kelluu” ilmafilmin varassa.

Yleisen säännön mukaan alle 10 tonnia painavia kuormia voi siirtää käsin, edellyttäen että lattia on hyvä. Yli 10 tonnia painavien kuormien siirtämiseen suosittelemme esimerkiksi haarukkatrukin käyttöä lisävetovoimaa varten. On myös syytä huomioida, että turvallisuussyystä tulee siirron aikana olla paikalla vähintään 2-3 henkilöä liikettä valvomassa ja ohjaamassa.

air bearing modules brochure

Lataa esitteemme

Lataa esitteemme täältä saadaksesi lisää tietoa esim. ilmankulutuksesta ja siirtosarjojen kapasiteetista.

Lataa esite

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä myyntitiimiimme, jos sinulla on kysyttävää siirtosarjoistamme.

myyntitiimimme yhteystiedot

Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen ja tiimimme ottaa sinuun yhteyttä.

yhteydenottolomake

Air bearing modules - Moving systems for heavy loads » Solving

Air bearing modules - Moving systems for heavy loads » Solving

 

UKK