Siirtojärjestelmät

Solvingin siirtosarjoja käytetään pääasiassa erilaisten painavien kuormien tilapäisiin kuljetuksiin, kuten esimerkiksi suurten koneiden siirtoihin. Siirtosarjat soveltuvat näin ollen satunnaisiin siirtoihin, kun taas Solvingin ilmatyynytrukit on suunniteltu raskaiden taakkojen säännöllisempiin kuljetuksiin.

Tavallisesti kookkaan ja raskaan taakan siirtoon käytetään neljää ilmatyynymoduulia, mutta stabiili siirtäminen vaatii vähintään kolme moduulia. Moduulit sijoitetaan kuorman alle mahdollisimman etäälle toisistaan siten, että kuorman paino jakautuu tasaisesti niiden kesken. Ilmatyynymoduulit liitetään ohjauslaatikkoon, joka kytketään ilmansyöttöön. Ilmanpainetta lisätään ohjauslaatikon paineensäätimillä vähän kerrallaan, kunnes moduulit nostavat kuorman. Jokaisen moduulin alle syntyy ohut ilmafilmi, jonka varassa kuorma ”kelluu” lähes kitkatta, jolloin se on helppo siirtää ja paikoittaa.

MITÄ SIIRTOSARJAAN KUULUU?

Moduulisiirtosarja on täydellinen ratkaisu raskaiden kuormien kuten suurten koneiden siirtoihin. Sarja sisältää:

 • Ilmatyynymoduulit
 • Ilmansyöttöletkut pikaliittimineen
 • Ohjauslaatikon, jossa paineensäätimet ja -mittarit kullekin ilmatyynylle, syöttöpaineen mittarin ja muovituet
 • Ilmansyöttöletkun sulkuventtiileineen
 • Käyttöohjeet

UKK

 • Mistä ilmatyynytekniikassa on kyse?

  Ilmatyyny on kuminen palje, joka täytetään paineilmalla, minkä ansiosta se paisuu, nousee irti lattiapinnasta, ja ohut ilmakerros muodostuu sen alle. Kuorma kelluu tämän ilmakerroksen päällä lähes kitkatta. 

 • Millaisia huoltotoimenpiteitä ilmatyynyt edellyttävät?

  Ilmatyynyjen huoltotoimenpiteet ovat hyvin vähäiset. Pintojen puhdistaminen säännöllisesti riittää optimaalisen toimintakyvyn säilyttämiseksi.

 • Minkälainen lattia soveltuu ilmatyynysiirtämiseen?

  Lattia on osa ilmatyynytekniikkaa ja lattian laadun on vastattava tiettyjä vaatimuksia ilmatyynyjärjestelmän tehokkaan toiminnan varmistamiseksi. Parhaimmillaan lattia on hyvin hiottu, tasomainen ja sen pinta on paperinsileä. Lataa alta yhteenvetomme lattian laatuvaatimuksista.

air bearing modules brochure

Lataa esitteemme

Lataa esite alta ja lue lisää:

lataa esite

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä myyntitiimiimme, jos sinulla on kysyttävää siirtosarjoistamme.

myyntitiimimme yhteystiedot

Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen ja tiimimme ottaa sinuun yhteyttä.

yhteydenottolomake

Air bearing modules - Moving systems for heavy loads » Solving

Air bearing modules - Moving systems for heavy loads » Solving