Tuotteet

Automated Guided Vehicle AGV

Vihivaunut (AGV)

Nämä räätälöitävät, täysautomaattiset ja miehittämättömät laitteet soveltuvat ympärivuorokautiseen ajoon tehtaissa ja varastoissa. Automaattitrukit voivat käsitellä taakkoja muutamasta sadasta kilogrammasta useaan sataan tonniin. Järjestelmät ovat ohjelmoitavissa ja laajennettavissa.

Lue lisää >

Air bearing transporter

Ilmatyynyvaunut

Ilmatyynytrukit on suunniteltu erittäin raskaiden taakkojen siirtämiseen lattiatasolla tuotantotiloissa ja lastauspaikkojen välillä, mikä vapauttaa nosturit välttämättömiin nostotoimenpiteisiin. Trukkiyhdistelmillä voidaan käsitellä jopa yli 1 000 tonnin taakkoja ja niihin on saatavilla erilaisia kauko-ohjausvaihtoehtoja.

Lue lisää >

Trukit

Trukeilla voidaan siirtää jopa yli 150 tonnin taakkoja pidempiä matkoja tiloissa, joissa on vaihteleva lattian laatu. Asiakkaan tarpeen mukaan valittavissa on mm. radiolähetin- tai kaapeliohjaus sekä erilaisia käyttöliittymiä.

Lue lisää >

Siirtojärjestelmät

Järjestelmä koostuu joko neljän tai kuuden moduulin vakiosarjasta, joissa on mukana ilmansyöttöletkut ja ohjauslaatikko. Lastinkantokyky on muutamasta tonnista jopa 360 tonniin. Laitteita ohjataan joko käsin tai ulkoisilla ajokoneistoilla.

Lue lisää >